E fundit, Brataj : Nëse ke këtë shenjë mos dil nga shtëpia


Nëpërmjet një postimi të gjatë në rrjetet sociale, drejtori i Urgj encës Kombëtare, Skënder Brataj, u është drejtuar sot me një apel të gjithë atyre që janë më të rrez. ikuar.Sipas tij kategoritë që nuk duhet të dalin nga shtëpia janë të gjitha ata që kanë shenja.POSTIMI I PLOTË

Të jesh apo të mos jesh!! To be or not to be!! Sot më shumë se kurrë duhet bashkëpunimi juaj!! Të zgjedhësh me dëshirë të jetosh! Të zgjedhësh me dëshirë të dënosh të tjerët me vd. ekje! Të zgjedhësh të fitosh jetën! Parandalimi është çelësi i fitimit të bet. ejës me këtë virus!Sa më shpejt të kuptojmë se duhet të respektojmë rregullat aq më shpejt do ta fitojmë këtë bet. ejë. Ti që je me tam. pon pozitiv dhe shikon që shenjat dhe shenjat janë duke u përke qësuar telefono 127 për një vlerësim për shtrim në spital dhe MOS DIL se je burim i transmetimit të inf. eksionit.

Ti që ke shenja të lehta të cilat po i trajton në banesë dhe ke përmirësim të sim ptomatologjisë, vepro në bashkëpunim të përditshëm me mjekun e familjes dhe 127 dhe MOS DIL se je burim i transmetimit të inf eksionit.Ti që ke shenja të lehta dhe mendon se është vi rozë e stinës, kërko ndihmë te mjeku i familjes ose te 127 për të përjashtuar dyshimin e koronavirusit dhe MOS DIL deri në përjashtimin e saj, se je burim i transmetimit të infe ksionit!

Ti që ke bërë tam ponin dhe ke dal pozitiv, por nuk ke shenja dhe shenja, MOS DIL se je burim i transmetimit të inf eksionit!Ti që kërkon ndihmë mjekësore sepse ke shenja dhe shenja, ti që nuk kërkon tam pon sepse nuk do të identifikohesh, MOS DIL se je burim i transmetimit të inf eksionit!Ti që nuk je në asnjë nga situatat e mësipërme DIL, por mbrohu nga gjithë të sipërpërmendurit, sepse ka nga ata që nuk do ti respektojnë rregullat!

Në këtë moment personat me shenja dhe simptoma si temperaturë, kollë, dhi mbje fyti, dhi mbje koke, dhi mbje muskujsh, të vjella, diarre, humbje të shijes, vështirësi në frymëmarrje, të këshillohen me mjekun e familjes dhe mjekun e 127, sepse çdo shenjë e sipërpërmendur mund të jetë. Qytetarë shqiptar ndërgjegjësohu, respekto rregullat: Mbaj maskën në ambientet e mbyllura.

Ruaj distancën 1.5 metra, Zbato rregullat e higjienës, Mos lejo të shkelen këto rregulla! Pa ty nuk do ja dalim! Së bashku do ja dalim.