E dini sa paguhet një pilote? Shqiptarja që punon në Dubai habit me shifrën!


Shqiptarja që punon në Dubai, Xhesina, ka habitur me shifrën.Një nga avantazhet e të qënurit me profesion pilot është pagesa. Duke qenë se është një punë me shumë përgjegjësi paguhet edhe shumë mirë.“Rrogat janë shumë të larta dhe varet nëse je oficer i parë apo kapiten. Në qoftë se je kapiten në shtetet që paguhen më mirë mund të kenë një pagë plus – minus, 10 mijë euro”, u shpreh Xhesina në Wake Up.

Xhesina Xhika është vajza nga Elbasani që pret të liçensohet shumë shpejt si pilote; prej 2 vitesh e gjysmë ajo po punon si stjuardesë pa lënë pas trajnimin si pilote.