E besoni apo jo? Kjo është paga mujore që merrë gruaja e Kryeministrit Hoti!


E besoni apo jo? Kjo është paga mujore që merrë gruaja e Kryeministrit Hoti Hoti i cili njihet për qetësinë e tij në publik dhe si i suksesshëm në punën e tij se këshilltar, ministër dhe tash kryeministër është njeri familjar dhe pa ska ndale të shumta.

Ai është i martuar më bashkëshorten e tij Servete Ukaj – Hotin e cila punon në Këshillin Gjyqësor të Kosovës (KGJK) dhe bashkë kanë dy djem.Ajo që dihet për zonjën Hoti është se e njëjta punon në Këshillin Gjyqësor të Kosovës (KGJK) prej nga merr një page prej afër 7 mijë euro në vit.ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne