E besoni apo jo? Këtë sekret e ka mbajtur të fshehur gjatë gjithë kësaj kohe Albin Kurti


E ka mbajtur te fshehur gat gjithë kësaj kohe, ja sa motra ka Kryeministri Albin KurtiKryeministri Albin Kurti, njihet si njeri nder politikanet te cilën kanë mbajtur te fsh ehur familjen duke mos e eksp ozuar atë para medieve, dhe për ta dihet shumë, shumë pak.

Ndoshta kjo është një str ategji te cilën po e përdor ai. Një portal nga Kosova, ka bere te ditur se Albin Kurti ka edhe dy motra te cilat janë martuar ne perëndim dhe për to dihet shumë pak.ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne disa sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë