E besoni apo jo? Ja sa milion dollarë Am erika i dha Kosovës për Kor ona Vir usin, kurse Arabia asnjë cent!


SH B A ka ndarë 1.1 milion euro ndihmë për Qeverinë e Kosovës për të lu ftuar përhapjen e koronavirusit të ri (korona), transmeton Anadolu Agency (AA).Zyra e Kryeministrit të Kosovës tha se ndihma është njoftuar sot përmes Ambasadës së SHBA-ve në Kosovë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

THANK YOU AMERICASH B A ka ndarë 1.1 milion euro ndihmë për Qeverinë e Kosovës për të lu ftuar përhapjen e koronavirusit të ri (korona), transmeton Anadolu Agency (AA).Zyra e Kryeministrit të Kosovës tha se ndihma është njoftuar sot përmes Ambasadës së SHBA-ve në Kosovë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!