E besoni apo jo? Ja çka thotë Kadri Veseli për ndërtimin e Xhamisë së Madhe!


Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli ka për krahur ndërtimin e xhamisë qendrore në Prishtinë.Ai përmes një postimi në Facebook, ka thënë se për krah çdo komunitet detar sepse kjo është pra ktikë e vendeve demok ratike dhe vlerë e popullit të Kosovës.

“Unë personalisht kam qenë përkrahës i madh që çdo komunitet fetar ta ketë qendrën e tyre të besimit në kryeqytet. Është pra ktikë e vendeve demo kratike dhe mbi të gjitha, vlerë e popullit tonë”, shkruan Veseli ndër të tjera.“Unë personalisht kam qenë përkrahës i madh që çdo komunitet fetar ta ketë qendrën e tyre të besimit në kryeqytet. Është pra ktikë e vendeve demo kratike dhe mbi të gjitha, vlerë e popullit tonë”, shkruan Veseli ndër të tjera.