E besoni apo jo? Isa Mustafa “befason“ me fjalët për PDK-në


E besoni apo jo? Isa Mustafa “befason“ me fjalët për PDK-në.Kreu i LDK-së, Isa Mustafa ka reaguar në lidhje me aprovimin e ndryshimeve të buxhetit në lu ftë kundër COVID-19 dhe rimëkëmbjes ekonomike.Mustafa velrëson lartë përkushtimin e deputetëve sidomos atyre të PDK-së, të cilët përkrahen vendin në këto rretha, transmeton “Bota sot”.

E besoni apo jo? Isa Mustafa “befason“ me fjalët për PDK-në.Kreu i LDK-së, Isa Mustafa ka reaguar në lidhje me aprovimin e ndryshimeve të buxhetit në lu ftë kundër COVID-19 dhe rimëkëmbjes ekonomike.Mustafa velrëson lartë përkushtimin e deputetëve sidomos atyre të PDK-së, të cilët përkrahen vendin në këto rretha, transmeton “Bota sot”.