Duhet të zhduket raca e pistë ‘Arabo-Shqipëtare’ nga Kosova, mi rreh shkop deri në Mek?


Pak ka mbytur është dashtë me i zh duk të gjithë racen arabe në Lu ftën e Kosoves. Zgjohu edhe njëherë o tr im i dheut…ky ishte shkrimi i Fahrri Xharres i njohur për gjuhen e urr etjes ndaj islamit si fe.Fahri Xharra dhe bija e tij Besjana e Arbana nuk ka ditë që nuk shkruajnë ose flasin e te shpifin kunder muslimanëve,po cudi askush nuk flet per ta. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!