‘Drenicaku’: Dulla kryen punë, nuk bon rima o Albin ‘Qeni’


Aktori i njohur Jeton Zogjani apo siç njihet më shumë me rolin e ‘drenicakut’ te seriali ‘O Sa Mirë’, ka reaguar pas vendimit të qeverisë Hoti për heqjen e masës së reciprocitetit me Serbinë,

duke thënë se kryeministri Avdullah Hoti kryen punë dhe nuk bën rima. Në mbledhjen e sotme të Qeverisë Hoti, është vendosur që reciprociteti ndaj Serbisë të hiqen në mënyrë që dialogu me Beogradin të rinisë. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive