Don Xhoni tregon se çfarë ndodhi me profesoreshën pas publikimit të freestyle


Don Xhoni mbrëmë ishte i ftuar në Prive ku tregoi shumë të pathëna mbi jetën e tij.Përpos prurjeve muzikore, detajeve mbi këngët e reja e koncertin e parë, Xhonatani komentoi sërish profesoreshën.I pyetur se nëse është kontaktuar nga profesoresha pas publikimit të freestyle, Don Xhoni u përgjigj se ajo ka ikur nga Kosova dhe jeton jashtë shtetit tani.Detajet tjera ua sjell materiali i mëposhtëm.

Don Xhoni mbrëmë ishte i ftuar në Prive ku tregoi shumë të pathëna mbi jetën e tij.Përpos prurjeve muzikore, detajeve mbi këngët e reja e koncertin e parë, Xhonatani komentoi sërish profesoreshën.I pyetur se nëse është kontaktuar nga profesoresha pas publikimit të freestyle, Don Xhoni u përgjigj se ajo ka ikur nga Kosova dhe jeton jashtë shtetit tani.Detajet tjera ua sjell materiali i mëposhtëm.