Dolën Së Bashku Sonte, Gruaja E Sinanit Mori Vëmendjen Me Pamjen E Saj


Sinan Vllasaliu lindi në Prishtine me 31 Mars 1963. Me muzikë ka filluar te merret që në moshën 7-8 vjecare. Ka përfunduar shkollen e mesme të muzikës ‘Prenk Jakova’ për Kanto dhe Piano si dhe Fakultetin e Arteve të bukura në Prishtinë.

Sinan Vllasaliu është këngëtari shqiptar që u bë i njohur dhe shumë i pëlqyer për publikun shqiptar që në paraqitjen e tij të parë në skenë, para shumë vitesh. Këngët e tij janë që të gjitha hite të padiskutuara dhe që kanë mbetur përherë në kujtesën e publikut, shkruan ORAinfo. Sinani është shumë aktiv në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet. Në foton e fundit, gruaja e tij mori vëmendjen me pamjen.