Do të vjen dita së shpejti që Unë dhe Turqia do të sundojmë botën


Kështu u shpreh ministri i Brendshëm turk, Suleyman Soylu, lidhur me konfliktin për çështjen e detit me Greqinë.“Turqia do të sundojë botën duke shkruar historinë” tha më tej ai gjatë një aktiviteti në Ankara.I konsideruar si një nga njerëzit më të besuar të presidentit Erdogan, ai shtoi se “Ne jemi Turqia. Ne jemi një vend i madh. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Kështu u shpreh ministri i Brendshëm turk, Suleyman Soylu, lidhur me konfliktin për çështjen e detit me Greqinë.“Turqia do të sundojë botën duke shkruar historinë” tha më tej ai gjatë një aktiviteti në Ankara.I konsideruar si një nga njerëzit më të besuar të presidentit Erdogan, ai shtoi se “Ne jemi Turqia. Ne jemi një vend i madh. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive