Do Habiteni Se Sa Vlere Armat Im Ka Blere Izraeli Prej SHBA-Se


Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka aprovuar një shitje 735 milionë dollarë të armatimit të drejtuar me precizion në Izrael, ka raportuar Washington Post.Sipas gazetës, Kongresi u njoftua zyrtarisht për shitjen e propozuar më 5 maj – gati një javë para se të fi.llonte dhuna në Rripin e Gazës.Disa nga demokratët po kritikojnë shitjen, ra.porton gazeta.Një demokrat në Komitetin e Punëve të Jashtme të Dhomës i tha gazetës se “lej.imi i kësaj shitje të propozuar të bmbave inteligjente të kalojë pa bërë presion mbi Izraelin për të rënë dakord për një armë.pushim do të mundësojë vetëm një ma.sakër të më.tejshme”. HVP FOTEN 5 SVEKONDA DHE SHFVQEN PVMJET EKSKLVZlVE