Do befasoheni me këtë vendim që sapo morri qeveria e Kosovës


Do befasoheni me këtë vendim që sapo morri qeveria e KosovësPolicia e Kosovës nga e marta do të nisë shqiptimin e gjobave për qytetarët që nuk respektojnë masat e dala nga Qeveria e Kosovës kundër coronavirusit.Afrim Ahmeti, drejtori i Opera cioneve në Policinë e Kosovës, ka thënë se dënimet do të jenë të mëdha.

Sipas tij, dë nimet shkojnë nga 2 deri në 12 vjet bu rg, ndërsa për kundërvajtje sipas Ligjit për parandalimin e sëm undjeve ngjitëse deri në 8 mijë euro gjobë“Nga nesër do të fillojmë me shqiptimin e gjobave për shkak se numri i madh i të inf ektuarve është në rritje dhe po e shohim që nuk po ka alternativ tjetër pa filluar me shqiptimin e gjobave”.