Djali mbi kalë sot është politikani dhe kryetari i famshëm Shqipëtar, e njihni kush është?


Mund të duket e pabesueshme por djali që shikoni në foto është kryebashkiaku Erion Veliaj. Politikani Belind Këlliçi, ka postuar në profilin e tij në Fa.cebook një foto të kreut të bashkisë, kur ishte i vogël, mbi kalë Krahas fotos, Këlliçi akuzon Veliajn që do të fshijë çdo memorie të kryeqytetit. lidhur me kërkesën për prishjen e Teatrit Kombëtar. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Mund të duket e pabesueshme por djali që shikoni në foto është kryebashkiaku Erion Veliaj. Politikani Belind Këlliçi, ka postuar në profilin e tij në Fa.cebook një foto të kreut të bashkisë, kur ishte i vogël, mbi kalë Krahas fotos, Këlliçi akuzon Veliajn që do të fshijë çdo memorie të kryeqytetit. lidhur me kërkesën për prishjen e Teatrit Kombëtar. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive