Djali i Thaçit u bën thirrje qytetarëve të dalin ta presin babain e tij në Morinë


Djali i Thaçit u bën thirrje qytetarëve të dalin ta presin babain e tij në Morinë.Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi sot pritet të kthehet në Kosovë pas 4 ditësh intervistimi nga Dhomat e Specíalizuar në Hagë.Kështu ka bërë të ditur djali i tij, Endrit Thaçi përmes një postimi në rrjetin social Instagram ku ju ka bërë thirrje qytetarëve që të mblidhen sonte në orën 19:30 për t’i uruar mirëseardhje Presidentit Thaçi, në pikën kufitare në Morinë.

“Mirë se vjen, president! Të gjithë në pritje të heroit të lu ftës dhe pa qes. Pika kufitare në Morinë. E premte, 17 korrik 2020, ora 19:30. Eja edhe ti! Merre flamurin me veti. Vendose maskën dhe mbaje distancën”, ka shkruar Endriti në postimin e tij.“Mirë se vjen, president! Të gjithë në pritje të heroit të lu ftës dhe pa qes. Pika kufitare në Morinë. E premte, 17 korrik 2020, ora 19:30. Eja edhe ti! Merre flamurin me veti. Vendose maskën dhe mbaje distancën”, ka shkruar Endriti në postimin e tij.