Djali i Thaçit Endriti del me vajzën e Lutfi Hazirit, ja ku kan shkuar!


Lotina, vajza e nënkryetarit të LDK’së, Lutfi Haziri, në një takim me Endritin, djalin e Presidentit Hashim Thaçi.Në një fotografi që ka siguruar Gazeta Express, në një nga kafiteritë shihen se Lotina Haziri dhe Endrit Thaçi.Sic duket, dyshja, baballarët e të cilëve iu takojnë grupeve të kundërta politike, kanë miqësi mes vete, ose edhe më shumë se kaq.Ndryshe, ky nuk është lajmi i parë për raportet mes fëmijëve të zyrtarëve të LDK’së e PDK’së.Vite më parë ishte raportuar se djali i anëtarit të kryesisë së LDK-së, Skender Hysenit, ishte në një lidhje me vajzën e ish-ministrit të Financave, Ahmet

Lotina, vajza e nënkryetarit të LDK’së, Lutfi Haziri, në një takim me Endritin, djalin e Presidentit Hashim Thaçi.Në një fotografi që ka siguruar Gazeta Express, në një nga kafiteritë shihen se Lotina Haziri dhe Endrit Thaçi.Sic duket, dyshja, baballarët e të cilëve iu takojnë grupeve të kundërta politike, kanë miqësi mes vete, ose edhe më shumë se kaq.Ndryshe, ky nuk është lajmi i parë për raportet mes fëmijëve të zyrtarëve të LDK’së e PDK’së.Vite më parë ishte raportuar se djali i anëtarit të kryesisë së LDK-së, Skender Hysenit, ishte në një lidhje me vajzën e ish-ministrit të Financave, Ahmet