Ditë zie për familjen e Vjollca Haxhiut, ndahet nga jeta në moshën më të mirë… / Ngushllime familjes Haxhiu


Ditë zie për familjen e Vjollca Haxhiut, ndahet nga jeta në moshën më të mirë… / Ngushllime familjes HaxhiuVjollca Haxhiu në zi, humb një person shumë të dashur. Vjollca Haxhiu është këngëtare e njohur. Ajo është e njohur për zërin e ëmbël dhe të fuqishëm në skenën muzikoreAjo është shumë e dashur për publikun mbarë shqiptar dhe është shumë e angazhuar më mbrëmje muzikore edhe jashtë vendit. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!Ditë zie për familjen e Vjollca Haxhiut, ndahet nga jeta në moshën më të mirë… / Ngushllime familjes Haxhiu

Ditë zie për familjen e Vjollca Haxhiut, ndahet nga jeta në moshën më të mirë… / Ngushllime familjes HaxhiuVjollca Haxhiu në zi, humb një person shumë të dashur. Vjollca Haxhiu është këngëtare e njohur. Ajo është e njohur për zërin e ëmbël dhe të fuqishëm në skenën muzikoreAjo është shumë e dashur për publikun mbarë shqiptar dhe është shumë e angazhuar më mbrëmje muzikore edhe jashtë vendit. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!Ditë zie për familjen e Vjollca Haxhiut, ndahet nga jeta në moshën më të mirë… / Ngushllime familjes Haxhiu