Dikur përflitej se flinte me burrat e botës për para:Shqiptarja Shkëndije Mujaj mbulohet me shami dhe lutet: Burri se marr po nuk u fal 5 herë në ditë!


Shkëndije Mujaj është këngëtarja e njohur shumë e dashur për publikun, të cilës sa herë i shikonim videoklipet duhet të ishim me patjetër vetëm.Dhë më pas ndodhi çudia. Ajo bën kthesë në jetën e saj, Shkëndija i futet fesë Islame. Bukuroshja është kthyer në një muslimane të devotshme dhe këtë na e tregon edhe nëpërmjet postimeve të saj në rrjetet sociale. Gjithashtu në një intervistë, ajo u shpreh se edhe burrin e donte të devotshëm dhe të falet pesë herë në ditë.

Shkëndije shprehet:Gjithmonë kam jetuar vetëm. Për këtë pjesë është herët për të folur sepse nuk ka ardhur akoma momenti për të treguar diçka, kur të ketë do lajmëroj. Duhet të jetë patjetër besimtar, nuk mund ta diskutoj. Kam menduar se po bëja Namaz, shkoja në det bëja poza, njëkohësisht edhe Namaz. Por nuk kanë qenë efektive. Tani po e shoh efektin. Bëja Namaz me thonjtë e bëra. Tani nuk i bëj më thonjtë, nuk i lyej më flokët. Jo make up është bukur dhe e lejuar të bëhesh. Të gjitha janë të lejuara në një masë. Unë po flas për ritualet, se si duhet të veprohet.