Dijetari mysliman: Kosova dhe Shqipëria kan ligje kundër Kuranit, atje duhet të vendoset Sheriati


Dijetari mysliman, i cili në vitin 2015 trazoi rajonin duke pretenduar se Perandoria Osmane ishte një kalifat i rrejshëm. Dhe i cili theksoi se në vitin 1995 serbët nuk kryengje nocid kundër boshnjakëve në Srebrenicë, thotë se ai dëshiron të ndihmojë myslimanët nga rajoni që të mos “turpërohen” kur ata të dalin para Allahut, shkruan gazeta serbe “Vecernje Novosti”.

Dijetari mysliman, i cili në vitin 2015 trazoi rajonin duke pretenduar se Perandoria Osmane ishte një kalifat i rrejshëm. Dhe i cili theksoi se në vitin 1995 serbët nuk kryengje nocid kundër boshnjakëve në Srebrenicë, thotë se ai dëshiron të ndihmojë myslimanët nga rajoni që të mos “turpërohen” kur ata të dalin para Allahut, shkruan gazeta serbe “Vecernje Novosti”.