Dhimbje e madhe për shqipëtarët / Vetëvendosja merr goditjen më të madhe, e gjithë Kosova në pikëllim?


Vjen dorëheqja e parë nga V e t ë v e n d o s j aKa dhënë dorëheqje edhe zyrtarisht nga Vetëvendosje, anëtari i kësaj partie Flamur Maloku. Ai ishte anëtarësuar në VV, pak para zgjedhjeve të fundit.Ai thotë se për arsye të ndryshme, nga sot e deklaron dorëheqjen e tij nga Lëvizja Vetëvendosje. Pos kësaj VV mori edhe një goditje më të madhe… / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Vjen dorëheqja e parë nga V e t ë v e n d o s j aKa dhënë dorëheqje edhe zyrtarisht nga Vetëvendosje, anëtari i kësaj partie Flamur Maloku. Ai ishte anëtarësuar në VV, pak para zgjedhjeve të fundit.Ai thotë se për arsye të ndryshme, nga sot e deklaron dorëheqjen e tij nga Lëvizja Vetëvendosje. Pos kësaj VV mori edhe një goditje më të madhe… / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!