DHIMBJE E MADHE: Ku e la një pjesë të shpirtit Remzie Osmani?


Paraqitjen e parë para publikut e kishtenë vitin 1977 me këngën “Lute lute nëna bijen”. Ndërkohë, talenti i këngëtares Rezie Osmani është zbuluar nga mësuesit e muzikës Ibrahim dhe Mustafë Hamiti nga Mushtishti dhe është mbështetur nga mësuesi i gjuhës shqipe Ali Selmanaj.Ajo, ishte anëtare e shoqërisë kulturore artistike “Afërdita” nga Mushtishti dhe “Jehona” nga Theranda, shkruan “Kosovarja”. / Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Paraqitjen e parë para publikut e kishtenë vitin 1977 me këngën “Lute lute nëna bijen”. Ndërkohë, talenti i këngëtares Rezie Osmani është zbuluar nga mësuesit e muzikës Ibrahim dhe Mustafë Hamiti nga Mushtishti dhe është mbështetur nga mësuesi i gjuhës shqipe Ali Selmanaj.Ajo, ishte anëtare e shoqërisë kulturore artistike “Afërdita” nga Mushtishti dhe “Jehona” nga Theranda, shkruan “Kosovarja”. / Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive