Dhimbje e madhe / Ja emri i të riut 27 vjeçar që ndërroi jetë nga koronavirusi


Bersant Rahimaj ndërroi jetë pasi nuk arriti t’i bëjë ballë koronavirusit.Kjo është bërë e ditur edhe nga kryetari i komunës, Qëndron Kastrati i cili shprehi ngushëllime për familjarët e tij.Një djalë të ri kamenicas sot na e mori virusi i zi. Vështirë të gjenden fjalë për familjen, të cilëve iu shprehë dhimbjen më të sinqertë për këtë humbje! / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Bersant Rahimaj ndërroi jetë pasi nuk arriti t’i bëjë ballë koronavirusit.Kjo është bërë e ditur edhe nga kryetari i komunës, Qëndron Kastrati i cili shprehi ngushëllime për familjarët e tij.Një djalë të ri kamenicas sot na e mori virusi i zi. Vështirë të gjenden fjalë për familjen, të cilëve iu shprehë dhimbjen më të sinqertë për këtë humbje! / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!