Detaje Ekskluzive Sesi Po Mbyllen Lokalet Që Nuk Po I Respektojnë Masat E Qeverisë


Detaje ekskluzive sesi po mbyllen lokalet që nuk po i respektojnë masat e qeverisë.Inspektorati dhe Policia e Kosovës kanë nisur një aksíon në të gjithë Kosovën për të marrë masa ndaj të gjithë personave që nuk po i respektojnë vendimet e qeverisë për parandalimin e përhapjes së ko-ronavirsit.

Burime të Gazetës Sinjali brenda Inspektoratit njoftojnë se mbrëmë në Gjakovë është arr estuar një person, të cilit i është shqiptuar një gjo bë dhe i është mbyllur lokali përkohësisht.I njëjti burim ka theksuar se aksíon i ngjashëm është duke vazhduar edhe sonte ku janë mbyllur disa lokale.

“Në krejt Kosovën, Gjakovë, Prishtinë, Ferizaj, Gjilan sonte është aksíon masív. Kanë mbyll lokale në Gjakovë, kanë arrestuar persona. Mbrëmë në Gjakovë është marrë një person i është shqiptuar gjo ba dhe i është mbyllur lokali përkohësisht, njëjtë edhe sonte”, ka thënë tuje burimi i Gazetës Sinjali brenda Inspektoratit.