Dep’utetja e Ldk-së: Ku’rti u tremb prej thik’ave, prej Shtë’pisë së Bar’dhë, prej Bru’kselit


BUNJAKU-REXHEPI: LDK NUK FRIKËSOHET SI VETËVENDOSJEDeputetja e LDK-së, Valentina Bunjaku-Rexhepi, ka thënë se sa i takon dialogut me Serbinë partia e saj nuk frikësohet dhe nuk paragjykon si Lëvizja Vetëvendosje.Ajo ka folur kështu në “Imazh” te RTK.“Kur SHBA-ja është aty Kosova duhet të ndihet shlirë. Hoti ka arritur ta mbrojë interesin e vendit. Nuk është shkelur Kushtetuta. Prandaj nuk duhet paragjykuar ende pa ardhur kryeministri në Kuvend për të raportuar. Kurti u tremb prej thikave, prej Shtëpisë së Bardhë, prej Brukselit. LDK-ja nuk frikësohet dhe nuk paragjykon”, i ka thënë ajo deputetit të LDK-së, Shpejtim Bulliqit.“Vetëvendosje e pati rastin, kishte postin e kryeministrit, pse nuk ndejti; Vetëvendosje duhet tI japë llogari elektoratit