Deputeti i VV-së: o Popull, Mos iu besoni numrave të të ínfektuarve, ato janë gënjeshtra!


Deputeti i VV-së: o Popull, Mos iu besoni numrave të të ínfektuarve, ato janë gënjeshtra!Deputeti Fitim Uka, njëherit anëtar i Komisionit për Shëndetësi nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, përmes një postimi të bërë në Facebook, ka krítíkuar qeverinë Hoti në lidhje me tes timet që po kryhen për COVID-19.

Ai ka thënë se këto testime janë gënj eshtra më e madhe dhe dësh timi më i madh i pseu doqeverisë në rap ort me pandeminë.Ky është postimi i tij:Ai ka thënë se këto testime janë gënj eshtra më e madhe dhe dësh timi më i madh i pseu doqeverisë në rap ort me pandeminë.Ky është postimi i tij