Deputeti i LDK-s Albin Kurti eshte mashtrues dhe ai ka qef me u burgos UQK-ja o popull besomni nuk e njihni mir


Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Driton Selmanaj ka thënë se Lista Serbe është më bashkëponuese se Albin Kurti dhe deputet e Lëvizjes Vetëvendosje. Selmanaj tha se Lista Serbe i’a don të mirën Kosovës e jo Albin Kurti. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!Ma shum mendon Lista Serbe për Kosovën sesa Albin Kurti, tha Selmanaj.

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Driton Selmanaj ka thënë se Lista Serbe është më bashkëponuese se Albin Kurti dhe deputet e Lëvizjes Vetëvendosje. Selmanaj tha se Lista Serbe i’a don të mirën Kosovës e jo Albin Kurti. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!Ma shum mendon Lista Serbe për Kosovën sesa Albin Kurti, tha Selmanaj.