Deklarata skandaloze e politikanit maqedon për hyrjen e xhandarmërisë serbe në Kosovë: Po nxehet


Biznesmeni dhe politikani nga Maqedonia Veriore, Ljupco Palevski ka komentuar futjen e xhandarmërisë serbe në territorin e Republikës së Kosovës.Me këtë veprim, ai thotë se po përgatitet diçka. “Balanci etnik, po nxehet dhe kjo është mirë…!”, ka deklaruar ai.Ndryshe, Palevski njihet si politikan kontranervz në Maqedonië Veriore

.Ai ishte arrestua vitin e kaluar në Beograd, para se të nisej për në Moskë.Palevksi kishte transmetuar një bisedë telefonike të regjistruar në mënyrë të paligjshme midis Ministrit të Brendshëm Oliver Spasovski nga LSDM-ja dhe ish-ministres së Brendshme, Gordana Jankuloska nga VMRO-DPMNE.