Degradon gjithçka, analisti Muja për deputeten Gaxherri: Je shumë e pasjellshme, ule tonin se llaf po bëjmë


Debati rreth menaxhimit të pandemisë, ka eskaluar mes deputetes Besa Gaxherri dhe analistit Armend Mujës të që ishin të ftuar në ‘Debat Plus’,Deputetja Besa Gaxherri ka thënë se zoti Muja konsiderohet si analist, por po manipulon dhe këtë unë nuk e lejoj.“Zoti Muja që konsiderohet si analist edhe po ta thomë shume sinqerisht,

është jo korrekte dhe pa pranueshme është jo korrekte që ju me e mbeshtjellë pandeminë politikisht, ndryshe është nëse keni vertet argument që kjo qeveri po e keqmenaxhon pandeminë, ka e keqpërdor buxhetin, ndryshe është e ulët të më përmendësh sondazhe se si del LDK’ është tepër e ulët dhe e pa pranueshme, nuk lejoj që të manipuloniAnalisti Muja ka reaguar duke thënë se jeni duke e irrituar publikun duke refuzuar gjithçka kur dihet se sa e rëndë është gjendja.“Ulë zërin, je shumë e pasjellshme, qetësohu”, i ka thënë Muja deputetës Gaxherri.