Daut Haradinaj: ‘E ndërtova shtëpin 300 mijë Euro me pare borxh që mora nga prindët e gruas?’


Agjencia Kundër Korr upsionit (AKK) ka publikuar deklarimet e pasurisë të zyrtarëve që kanë poste publike. Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj ka deklaruar se ka në pronësi një shtëpi prej 250 metra katror në vlerë prej 195 mijë eurove, që e ka blerë në vitin 2008 me anë të kredisë dhe huazimeve.Po ashtu, Haradinaj ka deklaruar se ka një shtëpi tjetër në pronësi, prej 360 metra katrorë në vlerë prej 200 mijë eurove dhe se e ka blerë me të hyra personale në vitin 2016. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Agjencia Kundër Korr upsionit (AKK) ka publikuar deklarimet e pasurisë të zyrtarëve që kanë poste publike. Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj ka deklaruar se ka në pronësi një shtëpi prej 250 metra katror në vlerë prej 195 mijë eurove, që e ka blerë në vitin 2008 me anë të kredisë dhe huazimeve.Po ashtu, Haradinaj ka deklaruar se ka një shtëpi tjetër në pronësi, prej 360 metra katrorë në vlerë prej 200 mijë eurove dhe se e ka blerë me të hyra personale në vitin 2016. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!