Dashuria e motres per vellane- Qan me lot vetem se ai nuk e perq afon para se te shkoje ne shkolle (VIDEO)


Unë duhej të isha i kujdesshem dhe të mos e tregoja se po e regjistroja. Delaney ishte shumë e mër zitur sepse Teagan (vëllai i saj i madh) nuk do t’i kusht ojë vë me ndje asaj në shkollë. Gjithçka që ajo dëshiron është një përqafim dhe një puthje, thote babai i tyre.

Unë duhej të isha i kujdesshem dhe të mos e tregoja se po e regjistroja. Delaney ishte shumë e mër zitur sepse Teagan (vëllai i saj i madh) nuk do t’i kusht ojë vë me ndje asaj në shkollë. Gjithçka që ajo dëshiron është një përqafim dhe një puthje, thote babai i tyre.