DANKE MERKEL! : Një lajm i madh ka mbërritur për të gjithë shqiptarët


Tashmë nuk do t’ju duhen më viza pune për të qëndruar në Gjermani, por veç një kontratë pune.Danke Merkel! Një lajm i madh ka mbërritur për të gjithë shqiptarët.

Partitë e koalicionit në Gjermani kanë rënë dakord për një projektligj të ri për të lehtësuar mundësitë e emigrimit për punëtorët e vendeve jo anëtare të BE, njoftuan sot paradite mediat vendase atje. per me tepsr sht1,pe rek1,amen me p0shte dhe ju hapen pamjetPartitë e koalicionit në Gjermani kanë rënë dakord për një projektligj të ri për të lehtësuar mundësitë e emigrimit për punëtorët e vendeve jo anëtare të BE, njoftuan sot paradite mediat vendase atje. per me tepsr sht1,pe rek1,amen me p0shte dhe ju hapen pamjet