Dafina: o Popull, “Serbët janë në gjendje me na v’ra, ne u blejmë produktet”


Dafina: o Popull, “Serbët janë në gjendje me na v’ra, ne u blejmë produktet”Postimi i fundit i Dua Lipës lidhur me popullin shqiptar dhe kufijtë e tij, ka nde zur polemika të shumta në rajon dhe më gjerë.Tani çdo shkrim apo foto lidhur me këtë temë është duke marrë vëmendje të madhe edhe tek fqinjët që ende e kanë të vë shtirë ta pranojnë se Kosova është shtet i pavarur.

Si edhe shumë artistë të tjerë që kanë re aguar lidhur me gabimin e kompanisë ‘Apple’ lidhur me kufijtë e shtetit tonë, edhe Dafina Zeqiri kishte bërë një postim lidhur me këtë.