Daçiq ofendon rëndë: ‘I thash Avdullah trullanit, pa naj dhan Mitrovicën mos mdil përpara


Ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, Ivica Dacic, këto an.kesa i bëri në int.ervistën e tij për tele.vizionin serb Tv Prva të shtunën, ku të parët në listën e an.kesave ishte Malin e Zi, e i vazhdoi për kosovarët dhe ndërkombëtarët. Për kosovarët e ndërkombëtarët ai ankua se Serbisë nuk po ju ofr.ohet asgjë, trans.meton Gazeta Metro. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, Ivica Dacic, këto an.kesa i bëri në int.ervistën e tij për tele.vizionin serb Tv Prva të shtunën, ku të parët në listën e an.kesave ishte Malin e Zi, e i vazhdoi për kosovarët dhe ndërkombëtarët. Për kosovarët e ndërkombëtarët ai ankua se Serbisë nuk po ju ofr.ohet asgjë, trans.meton Gazeta Metro. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!