Çun Lajçi bën ‘Rezil’ Ramushin, ja pave hajrin luftë more katunar i Glloxhanit


Aktori dhe shkrimtari Çun Lajçi, në një postim të tij në Facebook ka kritikuar politikanët shqiptarë që për 1 euro kanë blerë arin e tokës së Kosovës.Duke u lidhur me këtë rast është kritikuar, Ramush Haradinaj, për të cilin thuhet se ka blerë rreth 200 hektarë tokë të Kosovës me 75 mijë euro. Për këtë, Çun Lajçi thotë se falë luftës blejmë tokat pjellore për vetëm 1 euro arin. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Aktori dhe shkrimtari Çun Lajçi, në një postim të tij në Facebook ka kritikuar politikanët shqiptarë që për 1 euro kanë blerë arin e tokës së Kosovës.Duke u lidhur me këtë rast është kritikuar, Ramush Haradinaj, për të cilin thuhet se ka blerë rreth 200 hektarë tokë të Kosovës me 75 mijë euro. Për këtë, Çun Lajçi thotë se falë luftës blejmë tokat pjellore për vetëm 1 euro arin. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive