CO VID-19 nuk ekziston për Bleona Qeretin, kufiri i hapur, Parisi ndizet flakë


CO VID-19 nuk ekziston për Bleona Qeretin, kufiri i hapur, Parisi ndizet flakë.Europa nuk lejon udhëtimet e qytetarëve amerikanë, sigurisht edhe atyre shqiptarëve pas hapjes së kufijve, për shkak të situatës me koronavirusin.Por ky nuk është rregull për Bleona Qeretin.Ajo ka bërë udhëtime të shpeshta nga SHBA drejt Europës, kohët e fundit.

Një foto e orëve të fundit nga Bleona, pranë “Plaza Athenee”, në Paris, ku i ngrihet fustani i kuq është shoqëruar me komente të shumta në rrjetet sociale.Bleona në udhëtimet e saj drejt Europës, ka reguar përmes fotove se më herët ka qenë në Kanë dhe Ibiza.Askush nuk e ndal Bleonën, as COVID-19./NOA.al