Çmendet Visar Duriqi: Xhamit nuk jan për tu falur por për ti kryer punët e shejtanit aty


Gazetari Visar Duriqi ka thënë në emisionin Pressing në T7 se ndërtimi i Xhamisë së Madhe në Prishtinë nuk ka qëllim fetar por politik. Ai thotë se kjo është për të rritur ëndrrën e presidentit turk, Rexhep Erdogan, për një Perandori të re Osmane.“Kjo nuk është xhami për tu falur. Por xhami e sherrit. Hap videon 5 sekonda dhe lexo lajmin e plote i cili po le nam ne rrjetet sociale dhe me gjere.

Gazetari Visar Duriqi ka thënë në emisionin Pressing në T7 se ndërtimi i Xhamisë së Madhe në Prishtinë nuk ka qëllim fetar por politik. Ai thotë se kjo është për të rritur ëndrrën e presidentit turk, Rexhep Erdogan, për një Perandori të re Osmane.“Kjo nuk është xhami për tu falur. Por xhami e sherrit. Hap videon 5 sekonda dhe lexo lajmin e plote i cili po le nam ne rrjetet sociale dhe me gjere.