Çmendet i riu në Tiranë! Lyhet me benzinë dhe i vë flakën vetes para Kryeministrisë


Një ngjarje e rëndë është shënuar pak minuta më parë në kryeqytet. Një 30-vjeçar ka tentuar të vetëdigjet para Kryeministrisë. Ai ndodhet në gjendje të rëndë psikologjike. I riu është lyer me lëndë djegëse para Kryeministrisë, por është shpëtuar nga policia. 30-vjeçari është shoqëruar në Komisariatin Nr.1.

Një ngjarje e rëndë është shënuar pak minuta më parë në kryeqytet. Një 30-vjeçar ka tentuar të vetëdigjet para Kryeministrisë. Ai ndodhet në gjendje të rëndë psikologjike. I riu është lyer me lëndë djegëse para Kryeministrisë, por është shpëtuar nga policia. 30-vjeçari është shoqëruar në Komisariatin Nr.1.