“Çka është ai COVID”? Edhe Dani si Labi, nuk beson në coronavirus


Ai në Klan Kosova deklaroi se nuk beson në COVID-19 dhe thotë se numri i vdek jeve përpara ka qenë më i madh nga sëmundjet tjera.“Grip ka pasë çdo herë. Duke i respektuar shumë institucionet shëndetësore, mirëpo vdíq ai, vdíq ky – po thojnë se ka plot sëmundje e në kuadër të tyre edhe COVID-19. Kjo për mua nuk është e akspetueshme aspak. Shpresoj të jem gabim, por s’besoj që jam”.

“Unë s’besoj për veti. Ndoshta më shajnë 100 mijë. Mund të thonë se ky koka viç, koka lopë, debill, por njerëzit vdesín”.Madje, Dani thotë se mjekët i kanë thënë se është i sëmurë prej virusit, por ky thotë se s’ka gjë.“Shkova me i qit dy stentat ma bënë film, jo është sëmurë prej COVID-19. Unë? Të shtunën u ktheva, të dielën dola më shokë dhe çdo ditë tjetër. Pse more? Më falni! A i keni kryer punët tuaja që me u marrë me atë? Çka është ai COVID?”.