Çift i pazakontë! Burri është shtatzën në muajin e 8-të…!!!


Danna Sultana ka lindur mashkull por identifikohet si femër është në pritje të një fëmije me partnerin e saj Esteban Landrau, i cili ka lindur femër por identifikohet si mashkull.

Ata janë një çift t ran sgji norë sh nga Kolumbia të cilët janë të gatshëm të risin fëmijën e tyre si një familje normale.Së fundmi Danna ka postuar në Instagram një foto me partnerin e saj me barkun e rrumbullakosur dhe shkruan: “Dashuria është dashuri”.Estebani është në muajin e 8 të shtatzënisë dhe kanë vendosur që fëmijën e tyre ta quajnë Ariel.Sipas mediave lokale çifti do bëhen prindër në mënyre të natyrshme sepse të dy kanë or ga ne natyrore.