Çfarë janë mes vete Linda Morina dhe Fjolla Morina? Do të befasoheni!


Fjolla Morina dhe Linda Morina, që nga mbiemri ato duket se janë familjare.Ato këndojnë rr.yma të ndryshme muzikore dhe po ashtu edhe në paraqitjet e tyre janë larg njëra tjetrës ashtu sikurse që janë edhe larg familjarizmi. E të gjithë ju që mendoni se Linda dhe Fjolla Morina janë familjare të afërta, ato në realitet nuk janë asgjë mes vete.Kjo për faktin se Linda ka treguar në një intervistë të saj se mbiemrin Morina ja edhe intervista saj. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Fjolla Morina dhe Linda Morina, që nga mbiemri ato duket se janë familjare.Ato këndojnë rr.yma të ndryshme muzikore dhe po ashtu edhe në paraqitjet e tyre janë larg njëra tjetrës ashtu sikurse që janë edhe larg familjarizmi. E të gjithë ju që mendoni se Linda dhe Fjolla Morina janë familjare të afërta, ato në realitet nuk janë asgjë mes vete.Kjo për faktin se Linda ka treguar në një intervistë të saj se mbiemrin Morina ja edhe intervista saj. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT