Çfarë i tha gazetarja Mihries që shpë rtheu me dën esë në l ot


Mihrie Braha e ftuar në ‘E Ardhmja Është Vajzë’ foli për vësh tirësitë me të cilat është përb allur në jetë, duke u ndalur tek koha kur bashkëshorti i saj fitoi bet ejën me tum orin.“Në vitin 1996 diku nga fundi i shtatorit pikërisht kur ne mendonim se gjithçka ishte në rregull, Naimi më tha se duhet të shkonte në spital.

Nuk e mendova se mund të ishte diçka serioze. Kur ai shkoi tek doktori i thanë se duhet të bënte një ndë rhyrje. Ishte periudha kur ne po jetonin bashkë me familjen e Naimit. Në këtë rast po flas si shtylla mbështetëse e njeriut që po vuante. Kur Naimi filloi me anes tezinë, i mbeti loti ndër sy dhe nuk mundi të më jepte një porosi të fundit. Kam vde kur disa herë dhe jam ngjallur brenda sekondave.