“Çënari” E Uron Festën E Kurban Bajramit Në Shqip


“Çënari” e uron festën e Kurban Bajramit në shqip. Myslimanët në mbarë botën sot festojnë Kurban Bajramin. Me rastin e festës së Kurban Bajramit, artistët me përkatësi myslimane kanë zgjedhur mënyre të ndryshme të urojnë gjithë besimtarët e kësaj feje.

Aktori turk Tolga Sayisman i cili është në lidhje bashkëshortore me shqiptaren Almeda Abazi, festën e Bajramit e ka uruar edhe në gjuhën shqipe. Në një postim të bërë në rrjetin social Instagram, aktori shumë i suksesshme e uron festën në tre gjuhë atë amë, anglisht dhe në gjuhën shqipe, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.