Çdo Grua Që Do Të Lind Fëmijë Nga 1 Prilli, Do Të Merr Mbi 700 Euro Dhe…


Dardania Press – Seciles grua që do t’i lindë një fëmijë do ti shtohet paga për 10 % dhe për fëmiun do të kujdeset shteti deri sa të fillojë shkollimin, shkruajnë mediat turke transmeton Gazeta NewBorn. Presidenti i Turqisë, Reccep Tayyp Erdogan ka marr edhe vendimin e tij të parë pas vazhdimit të mandatit të tij si president. Erdogan është fokusuar në vendimin e tij të parë në shtimin e popullisisë turke. Vendimi i parë i Erdoganit në qeverisjen e re.

Çdo prindi që i bën 5 fëmijë do ti dhurohet banesë dhe 20000 lira qe i bie 719 Euro. Kjo eshte shume e mrekullueshme per prinderit qe do ti jap forca dhe shprese qe te perparojne dhe qe femija i tyre te mos hek per asgje. Sht,ype rrekll,ammen per te kshyr v1djon pr,it 5 se,konda qe te ha,pet.

Dardania Press – Seciles grua që do t’i lindë një fëmijë do ti shtohet paga për 10 % dhe për fëmiun do të kujdeset shteti deri sa të fillojë shkollimin, shkruajnë mediat turke transmeton Gazeta NewBorn. Presidenti i Turqisë, Reccep Tayyp Erdogan ka marr edhe vendimin e tij të parë pas vazhdimit të mandatit të tij si president.

Erdogan është fokusuar në vendimin e tij të parë në shtimin e popullisisë turke. Vendimi i parë i Erdoganit në qeverisjen e re. Çdo prindi që i bën 5 fëmijë do ti dhurohet banesë dhe 20000 lira qe i bie 719 Euro. Kjo eshte shume e mrekullueshme per prinderit qe do ti jap forca dhe shprese qe te perparojne dhe qe femija i tyre te mos hek per asgje. Sht,ype rrekll,ammen per te kshyr v1djon pr,it 5 se,konda qe te ha,pet.