Çartet Kadri Veseli: ‘Un e shpëtova Kosovën, ec ti shko shpëto Malin e Zi o ‘Hajn’?


Ju që po shitnu Patriota shkoni në Ulqin Preshevë Vladimir tregone vetën. Kadri Veseli, ka thënë se vota për ratifikimin e ligjit për demarkimin e kufirit me Malin e Zi është patriotizëm.Ndërsa të gjithë patriotët e tjerë i ka sugjeruar të shkojnë në Ulqin, Preshevë e Valdimir.Kështu ai ka ironizuar me kryetarin e Lëvizjes Vetëvendosje. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!