‘Burrin e kam trullan, dal çdo dit shkoj me ish frajerin edhe se merr vesh hiq


‘Burrin e kam trullan, dal çdo dit shkoj me ish frajerin edhe se merr veshi hiq’. ‘Burri shum bre keq se shum pin naten vjen von shpesh bun te shokt shkon me dit e mos te them edhe me jav nuk vjen ne shpi’.

“Unë jetoj pa vjehrri ai me len veq vet, unë si çdo femer kam nevoj per burrin ne shtratt aj kit drejtim nuk me kushton vemendje hiq’. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive