Burri E Go.Det Me Shuplake Gruan In.Valide…Ate E Kapen Dhe Ja Qfare Ndodhi …


Burri e go.det me shuplake gruan in.valide…ate e kapen dhe ja qfare ndodhi /VIDEO:Një burrë g ode t një grua në një ka rr ocë dhe transmetimin e saj në televizion.

I ncid en t i ndodhi gjatë një xhirimi të drejtpërdrejtë të një reporteri, para g jy ka të s në Phoenix, Arizona. Shikuesit po shikonin ishin të shpejtë për ta njoftuar stacionin të shkruante gjëra në faqen e tyre në Facebook, siç është, ‘Unë thjesht e pashë këtë në raportin tënd të lajmeve. Unë mendoj se ju keni një përgjegjësi të provoni dhe ndihmoni atë grua që u a b uz ua nga ai burrë.