Burra, a e lexuat këtë? E para nuk është më nëna… është bashkëshortja!


Ke vendosur të martohesh me atë grua, sepse ishte ajo që doje më shumë…Kjo do të thotë që duhet ta trajtosh si të dashurën tënde për të gjithë jetën, është diçka shumë e rëndësishme për një marrëdhënie të fortë.Mbi të gjitha është e nevojshme të mos harrosh që gruaja jote, duhet të vijë para këtyre 6 kategorive të njerëzve:1. Fëmijët e tuSigurisht, ndonjëherë do ketë netë në të cilat një krijesë e vogël gjendet mes teje dhe saj dhe qan, por në përgjithësi, koha që duhet të kalosh me tët shoqe, duhet të jetë më e rëndësishme se koha që kalon me fëmijët.Roli yt si baba nuk duhet të errësojë rolin e bashkëshortit.

2. Mamaja joteE para nuk është më nëna, sipas motiveve të vjetra të këngës popullore shqiptare, por GRUAJA!Asnjë anëtar tjetër i familjes nuk duhet të jetë më i rëndësishëm se bashkëshortja jote për ty.Si bashkëshort, duhet të jesh nga ana e gruas tënde, me këdo që ajo përballet, qoftë edhe me nënën tënde.Duhet të jesh i fortë.Duhet të mësoni të gjeni kompromise.

3. Një grua imagjinarPornografia si zëvendësim i marrëdhënieve intime reale me gruan tënde, mund të shkatërrojë marrëdhëniet.Madje, kjo mund të shkaktojë probleme në burrërinë tënde, pasi truri do eksitohet vetëm përmes filmave pornografikë, do nisësh t’i japësh shumë rëndësi seksit, duke harruar edhe aspektet e tjera po aq të rëndësishme të marrëdhënies.4. Një grua tjetërTradhëtia ndodh, por njerëzit shpesh e harrojnë.

Nuk bëhet fjalë vetëm për një dashnore, por edhe për shokun e ngushtë.Asnjë grua tjetër nuk duhet të dijë më shumë se gruaja jote.Mos harro, tradhëtia mund të jetë emotive.5. MiqtëMos i harro miqtë e tu kur të martohesh.Por, marrëdhënia me gruan duhet të jetë më e çmuar edhe në krahasim me miqësitë shumë vjeçare.