Burdushi: ‘Mos i dhuroni para Halil Kastratit, se ai po i merrë për vete.’


Hysri Peqani i njohur si Burudhi tha se shteti nuk duhet të mirret me pasurin e tij, por të Halil Kastratit që i ka bërë milionat duke i marrur para shqiptarëve.

Ai bërë apel tek populli i Kosoves që mos ti japin para Halil Kastratit, por ejani tek unë edhe ju ndihmoj dhe më jepni të holla. Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./Ju ftojme qe ta hapni videon per 5 sekonda dhe shfaqet lajmi