Burdushi lutet për lirimin sa më të shpejtë të Thaçit dhe ish-luftëtarëve tjerë


Hysri Peqani, i njohur në opinion si “Burdushi”, ka kërkuar lirimin sa më të shpejtë të ish-luftëtarëve të lirisë të cilëve i është ngritur aktakuzAi ka thënë që ata duhet të kthehen me drejtësi në vendlindjen tonë.“Lirim sa më të shpejtë luftëtarëve të lirisë, që të kthehen me drejtësi në vendlindjen tonë!#HeronjTëLuftës”, ka thënë ai.